Groene en veilige productieprocessen

Industriële LED verlichting is veel energie-efficiënter, verhoogt de veiligheid en zorgt voor een productiviteitsstijging.

LED heeft slechts een fractie van de energie nodig om de lichthoeveelheid van een conventionele lamp te produceren. Gemiddeld bespaart u tot -80% op uw lichtfactuur als u overschakelt op LED verlichting.

LEDsky en partners stellen oplossingen op maat voor die de veiligheid en productiviteit van uw werknemers verhoogt. Het doel is om het juiste lichtniveau te voorzien zodat iedereen perfect ziet en geen vermoeide ogen krijgt. We kijken naar de uit te voeren taak en de relevante wettelijke normen.

De (veel) langere levensduur van LED verlaagt sterk uw onderhoudskosten. Waar tl’s 10.000h meegaan, is dat bij LED snel 50.000h. Productieprocessen kunnen doorgaan en er zijn geen onverwachte kosten voor het onderhoud (aankoop nieuwe lampen, huur hoogtewerker, etc.).

LED verlichting heeft geen UV- en IR-straling waardoor er geen verkleuring optreedt ten gevolge van de belichting. Een must in de textiel- en voedingsindustrie.

Als u kiest voor LED verlichting, scoort u op de 3 vlakken van People, Planet, Profit en draagt u uw steentje bij tot een duurzamere wereld. U beperkt de milieu-impact en verhoogt de werkkwaliteit, én u bent er financieel bij gebaat.

  LEDsky geeft advies over de pro’s en contra’s van LED

  We helpen u de juiste LED verlichting te kiezen

  We berekenen voor u de terugverdientijd

  We bieden u de keuze uit een ruim LED assortiment
voor kantoren
 aan interessante prijzen

powered by Typeform