Aangenaam werken

LED verlichting in bureaus en kantoren heeft drie positieve effecten:

  1. het verlaagt kosten;
  2. bevordert het welzijn;
  3. en ondersteunt identiteit en imago.

Hét onderscheidende kenmerk van LED verlichting is de enorme energie-efficiëntie tegenover traditionele verlichtingsbronnen. LED verbruikt tot -80% minder energie dan zijn voorgangers, dat is gigantisch.

Maar daar blijft het niet bij: ook op onderhoud bespaart u een aardig bedrag omdat LED vele jaren langer meegaat en u de lampen niet vaak hoeft te vervangen. De gemiddelde terugverdientijd ligt op 3 jaar, een uiterst snelle ROI.

Omdat werknemers de ganse dag doorbrengen in dezelfde ruimte, is hun welzijn van cruciaal belang. LED kantoorverlichting zorgt voor betere visuele prestaties en een hoger comfort.

We kiezen samen met u de gepaste LED’s die afgestemd is op de visuele taken en het gebruik van een ruimte. LED kan ook onze biologische klok ondersteunen omdat het verschillende tinten wit in één lamp of armatuur kan uitschijnen. ’s Morgens hebben we meer behoefte aan wit licht en in de loop van de dag kan het circadiaans ritme geholpen worden door aangepast licht.

Tot slot ruggesteunt LED verlichting de identiteit van uw bedrijf. Factoren die dat beïnvloeden zijn: de keuze van het armatuur, belichten van architecturale features en spelen met lichtkleuren en accenten.

  LEDsky geeft advies over de pro’s en contra’s van LED

  We helpen u de juiste LED verlichting te kiezen

  We berekenen voor u de terugverdientijd

  We bieden u de keuze uit een ruim LED assortiment
voor kantoren
 aan interessante prijzen

powered by Typeform