Verlicht uw magazijn of opslagruimte

Magazijnen en logistieke centra zijn vaak 24/7 verlicht. En als dat niet met slimme en energiezuinige LED verlichting gebeurt,betaalt u onnodig te veel.

LED verlichting verbruikt tot -80% minder dan traditionele magazijnverlichting. Des te sterker de verlichting is die u wilt vervangen door LED, des te meer u bespaart op uw budget. Voor magazijnen kan dat snel oplopen tot tienduizenden euro’s per jaar. Zeker als u LED combineert met bewegings- en daglichtsensoren.

Vaak worden magazijnen beschouwd als ongezellige en donkere plekken, maar LED brengt daar verandering in. LED verlichting is helderder en dat maakt het voor het personeel veel aangenamer om in te werken. Uw magazijn wordt veiliger, het werk wordt sneller uitgevoerd en er worden minder fouten gemaakt.

Een tl-lamp gaat zo’n tienduizend uren mee en begint hinderlijk te flikkeren als het einde nabij is. Om ze te vervangen moet u een hoogtewerker inhuren. LED tubes gaan 5x langer mee en zo valt een groot deel onderhoudskost weg.

LED verlichting kunt u installeren op verschillende hoogtes en voor zeer hoge ruimtes worden de LED high-bays gebruikt, de “klok“-lampen.

  LEDsky geeft advies over de pro’s en contra’s van LED

  We helpen u de juiste LED verlichting te kiezen

  We berekenen voor u de terugverdientijd

  We bieden u de keuze uit een ruim LED assortiment
voor kantoren
 aan interessante prijzen

powered by Typeform