Scoren met LED

LEDsky helpt sportclubs en verenigingen om over te schakelen op LED verlichting. Sport u in een sporthal of hebt u buitenterreinen? Voor beide kunt u kiezen voor LED sportverlichting!

Traditionele sportverlichting heeft veel nadelen: een enorm verbruik, opwarmtijd, afkoeltijd, korte levensduur, storend strooilicht, etc. LED technologie lost elk van deze nadelen op.

LED sportverlichting verbruikt tot -80% minder. De terugverdientijd (ROI) is afhankelijk van het dagelijkse aantal branduren en indoorverlichting verdient u doorgaans sneller terug.

In een fractie van een seconde branden de LED’s op volle sterkte. Traditionele sportverlichting moet opwarmen en u kunt ze niet meteen terug aansteken. Door deze nadelen wordt sportinfrastructuur vaak onnodig op volle capaciteit verlicht. LED is dimbaar en kunt u aan- en uitzetten wanneer u dat wilt.

LED gaat +50.000h mee. Uw oude verlichting hield het gemiddeld zo’n 3.000-7.000 branduren uit en dan moest u nieuwe lampen kopen en ze laten plaatsen. Op de onderhoudskosten bespaart u dus ook.

Sportverlichting in LED reduceert strooilicht, dat is hinderlijk licht dat niet op het terrein schijnt maar wel op vb. omwonenden. Waarom zou u bovendien energie verspillen aan iets dat u niet hoeft?

  LEDsky geeft advies over de pro’s en contra’s van LED

  We helpen u de juiste LED verlichting te kiezen

  We berekenen voor u de terugverdientijd

  We bieden u de keuze uit een ruim LED assortiment
voor kantoren
 aan interessante prijzen

powered by Typeform